Trend 3. Tropical paradise

 

Vorige week lieten we trend 2. Zen spirit aan je zien. Deze week vertellen we meer over trend 3. Tropical paradise. Volgende week alweer de laatste trend, trend 4. Natural elements.

Ben je gek op exotische planten en felle kleuren? Dan past deze trend helemaal bij jou. Tropical Paradise betekent een vrolijke jungle in de achtertuin. Met verschillende planten en bomen maak je van je tuin een groen walhalla.

Met allerlei felgekleurde decoraties creëer je een sfeervol terras. Zelfs gouden accenten mogen in deze jungle. Verder kun je je tuin aankleden met jouw favoriete tuinitems. Een kaketoe of een flamingo combineert hier heel leuk bij! Met een heerlijke zoete cocktail erbij ben jij met deze trend klaar voor een zinderende zomer.

Om de tropische sfeer na te bootsen heb je natuurlijk mooie planten nodig, en die hebben wij! Enkele planten geven al het gevoel dat je in het hart van de jungle woont. Neem bijvoorbeeld een palm, met zijn mooie lichte en groene bladeren. Dat geeft meteen een tropische uitstraling. Daarnaast kun je ook gaan voor mooie varens, deze zijn wat lager maar geven veel effect. Voor nog meer kleur in je tuin hebben we grote zuilen van felrode geraniums.

Ben je op zoek naar gave items voor je Tropical tuin? Een flamingo, enkele aardbeien of citroen potjes op de tafel halen de tropische sfeer naar boven. Een grote hangplant onder de overkapping geeft ook veel sfeer! Hang hem bijvoorbeeld op met een stevig touw aan de overkapping. Maak gerust een mix van verschillende materialen zoals hout, aluminium en vlechtwerk.