Vacature HBO Stagiaire Online Marketing en Communicatie

Bij ten Kate flowers & decorations zijn we elke dag met passie en vakmanschap bezig om gelegenheden als evenementen, trouwerijen en feesten fantastisch aan te kleden en onvergetelijk te maken. Daarnaast verwelkomen we in de winkel onze klanten die hun huis of bedrijfsruimte willen inrichten met de laatste trends in groen, bloem en woondecoraties.

Help jij ons aan de weg te timmeren?

Niet iedereen weet wat we kunnen en daar willen we verandering in brengen. Met digital marketing wil ten Kate meer aan de weg gaan timmeren. En daar hebben wij jou voor nodig. Jij bent voor ons de degene die ons gaat helpen om digital marketing verder te implementeren. Daarbij ga je intensief samenwerken met Adwise your digital brain (www.Adwise.nl).

Je bent iemand met een vlotte pen en hebt een sterke affiniteit met sfeer en inrichting. Bovendien ben je creatief en hou je van mooie dingen.

Brainstormen – meedenken – plannen – schrijven – posten

Bij ons krijg je de kans om mee te denken met onze online marketingstrategie. Je wordt verantwoordelijk voor de uitvoering van het communicatieplan op onze website en social media. Daarbij moet je denken aan het schrijven van diverse content op het gebied van evenementen, trouwerijen, feesten, kantoorinrichting en het schrijven van artikelen voor onze winkel.

Interessante stage opdracht

Samen gaan we een interessante stage opdracht formuleren waar je voldoende tijd aan kunt besteden. Zodat we er samen een succes van kunnen maken.

Wij dagen je uit om samen met ons veel lawaai te gaan maken.

Kijk voor meer informatie op www.tenkate-deventer.nl of stuur een e-mail naar Joachime Hutten: joachimehutten@tenkate-deventer.nl of bel op 0570-612273.