Wij zoeken collega’s! Kom jij ons team versterken?

Bij ten Kate flowers & decorations zijn we elke dag met passie en vakmanschap bezig om o.a. evenementen, trouwerijen en feesten fantastisch aan te kleden en onvergetelijk te maken. Daarnaast verwelkomen we in de winkel onze klanten die hun huis of bedrijfsruimte willen inrichten met de laatste trends in groen, bloem en woondecoraties.

Wie we zoeken

Ben jij enthousiast, flexibel en wil jij van je hobby je werk maken? Dan zoeken wij jou! In ons team is plek voor een evenementen medewerker en een medewerker voor onderhoud aan ons verhuurplanten. Affiniteit met de natuur en mooie producten is een pré. Je gaat werken aan projecten die niet altijd van 9 tot 5 uitgevoerd worden. Je bent daarom bereidt om enkele malen per jaar onregelmatig te werken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een B(E)-rijbewijs. Een groot of CE rijbewijs is ook fantastisch! Je bent flexibel, sociaal, representatief, stre

ssbestendig én een echte teamplayer. Fysiek sta jij ook je mannetje, wij verzorgen vaak prachtige grote decoraties.

Voor beide functies geldt: je ziet het werk liggen en neemt eigen initiatief.

Wat je gaat doen

Wij verhuren bloemen en planten voor talloze grote en kleine events in het binnen- en buitenland. Als evenementen medewerker ben je het aanspreekpunt voor het voorbereiden van de decoratie en ga je mee bij  het uitvoeren van de uiteenlopende werkzaamheden op locatie en ook voor het retourhalen van de materialen. Daarbij hoort ook het opruimen en terugzetten van de materialen op de juiste plek.

Kies je voor de functie van het onderhoud van onze verhuurplanten, dan zorg je ervoor dat onze planten altijd in topconditie zijn zodat ze het gehele jaar door verhuurt kunnen worden. Een enkele keer ga je ook mee op locatie. Deze functie is ook een uitdagende job voor een hovenier, die een klein uitstapje wil maken, maar wel binding met zijn vak wil houden.

Ben jij ook zo enthousiast over deze vacature? En kun jij je vinden in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact op met Joachime via joachimehutten@tenkate-deventer.nl of per telefoon 0570-612273.