Word jij onze nieuwe collega

Een van onze collega’s gaat binnenkort met pensioen. Kom jij zijn plek innemen?

Bij ten Kate flowers & decorations zijn we elke dag met passie en vakmanschap bezig om o.a. evenementen, trouwerijen en feesten fantastisch aan te kleden en onvergetelijk te maken. Daarnaast verwelkomen we in de winkel onze klanten die hun huis of bedrijfsruimte willen inrichten met de laatste trends in groen, bloem en woondecoraties.

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele vakidioot die van zijn hobby zijn werk maakt. Je hebt ruime ervaring in het decoreren met groen en bloem en hebt affiniteit met de natuur en mooie producten. Je gaat werken aan projecten die niet van 9 tot 5 uitgevoerd worden. Je bent daarom bereid om onregelmatig te werken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met recente Code 95. Je bent flexibel, sociaal en een echte teamplayer.

Wat je gaat doen

Wij verhuren bloemen, planten en bomen direct uit voorraad leverbaar. Jij gaat deze mooie producten onderhouden en verzorgen door snoeien, bijmesten en liefde te geven. In onze grote bedrijfstuin word jij verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud. Ook word je ingezet bij het aanleveren en decoreren van evenementen in het binnen- en buitenland. Je ziet het werk liggen en neemt eigen initiatief.

Ben jij ook zo enthousiast over deze vacature? En kun jij je vinden in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact op met Joachime via joachimehutten@tenkate-deventer.nl of per telefoon 0570-612273.