Word jij onze nieuwe collega

Wij breiden ons team uit! Kom jij ons versterken?

Bij ten Kate flowers & decorations zijn we elke dag met passie en vakmanschap bezig om o.a. evenementen, trouwerijen en feesten fantastisch aan te kleden en onvergetelijk te maken. Daarnaast verwelkomen we in de winkel onze klanten die hun huis of bedrijfsruimte willen inrichten met de laatste trends in groen, bloem en woondecoraties.

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele ‘idioot’ die van zijn hobby zijn werk maakt. Je hebt affiniteit met de natuur en mooie producten. Je gaat werken aan projecten die niet van 9 tot 5 uitgevoerd worden. Je bent daarom bereid om onregelmatig te werken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een B(E)-rijbewijs, een heftruck- en hoogwerker certificaat. Je bent flexibel, sociaal, representatief, stressbestendig en een echte teamplayer. Fysiek sta je ook je mannetje, wij verzorgen vaak prachtige grote (en dus zware) decoraties.

Wat je gaat doen

Wij verhuren bloemen en planten voor talloze events in het binnen- en buitenland. Jij bent het aanspreekpunt voor het voorbereiden van de decoratie, het uitvoeren van de uiteenlopende werkzaamheden op locatie en ook voor het retourhalen van de materialen. Daarbij hoort ook het opruimen en terugzetten van de materialen op de juiste plek.

Je ziet het werk liggen en neemt eigen initiatief.

Ben jij ook zo enthousiast over deze vacature? En kun jij je vinden in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact op met Joachime via joachimehutten@tenkate-deventer.nl of per telefoon 0570-612273.