TEFAF Maastricht 2024
ABN AMRO Open - Ahoy Rotterdam - ten Kate Deventer
Krans kleurrijk. ten Kate Deventer

Mijn reden om naar ten Kate gaan behelst meer dan alleen mooie bloemen……

Elke vrijdag fiets ik over de brug om bij ten Kate bloemen te halen, waar ik vervolgens hartelijk wordt ontvangen. Al meer dan 20 jaar koop ik hier mijn bloemen. Natuurlijk maak ik wel eens een uitstapje, als ik toevallig in een andere plaats ben, maar ik ben altijd blij als ik mijn eigen vertrouwde winkel op de Worp weer binnen stap.

Ten eerste hebben ze prachtige bijzondere bloemen en de kwaliteit is prima. Als dit een enkele keer iets minder is, wordt dit probleemloos vergoed. Maar mijn reden om naar Ten Kate gaan behelst meer dan alleen mooie bloemen. De mensen die er werken zijn gepassioneerd, houden net als ik van bloemen en dit dragen ze uit. Samen kunnen we ons verwonderen over de schoonheid van bloemen.
Daarnaast is het er altijd gezellig. De benadering is heel persoonlijk en ze weten mij soms te verrassen met een combinatie die ik zelf niet zo snel zou bedenken, maar dan toch prachtig vind. Naast bloemen hebben ze natuurlijk veel meer prachtigs en is het elke keer weer een genot om door de winkel te lopen en al dit moois te bewonderen en natuurlijk soms te kopen.

Kortom een winkel waar ik graag kom en die ruimschoots voldoet aan mijn wensen en mijn persoonlijke voorkeuren.

Groet,
Een trouwe tevreden klant

Wij mochten de volgende referentie ontvangen van een klant:

Beste bloemist,

Maandag 14 augustus j. heb ik een kleurig rouwstuk bij u besteld.

Deze is goed op tijd bezorgd en bijzonder mooi geworden!

Daar zijn we zo blij mee, want het blijft spannend hoe het gaat worden.

Daar wil ik jullie voor complimenteren.

Het mooie bloemstuk heeft ook wel een klein nadeel; deze werd door de familie mooier gevonden dan het eigen bloemstuk op de kist… Tsja…

Zij genieten er echter nog steeds van; de houdbaarheid van de bloemen is ook erg goed!

Nogmaals mijn dank.

Wij mochten de volgende referentie ontvangen van een klant:

Door alle drukte en afleiding volledig vergeten jou/ jullie te bedanken voor de ONWIJS PRACHTIGE verzorging van onze bloemen voor het afscheid van onze ( schoon) moeder. Echt, echt prachtig, alle stukken!! Wat een geluk met jouw talent in combi met de mooie tijd van het jaar. Iedereen was helemaal happy en het grote stuk… oghhhhh wat mooi!! Heel heel erg veel dank!

Referentie van Sandton IJsselhotel

Wij mochten de volgende referentie ontvangen van het Sandton IJsselhotel:

Het Sandton IJsselhotel en ten Kate Flowers en decorations werken al geruime tijd samen. Ten Kate verzorgt onze wekelijkse verse bloemen, onze zijde decoratie in de openbare ruimten, het groen op ons terras en ondersteunt ons bij de organisatie van aankleding en styling van bruiloften, open trouwlocatieroute en diverse grote events op en nabij onze locatie. We weten in het IJsselhotel inmiddels dat we eerlijk advies krijgen, dat het team van ten Kate creatief is en dat ze ontzettend graag meedenken in alle mogelijke uitdagingen die we ze voorleggen. Een meer dan fijne samenwerking waarbij flexibiliteit en afspraken nakomen hoog in het vaandel staan. Dank en laten we dit zo houden!

Miranda Bouwmeester

General Manager

Referentie kantoorbeplanting

Wij mochten de volgende referentie ontvangen van een klant over zijn kantoorbeplanting:

Afgelopen periode hebben wij ten Kate ons nieuwe kantoorpand laten voorzien van kantoorbeplanting en voor evenement op een andere locatie. Het contact hierover was erg vriendelijk en adequaat.

Vooraf is een medewerker van ten Kate langs geweest om een indruk van het kantoorpand te krijgen en hierop een juiste offerte te kunnen maken.

Gezien onze ervaring met kantoorbeplanting weinig tot geen betrof, was dit zeer welkom.

Later zijn we nog in de winkel langs geweest om de (definitieve) keuze uit het ruime aanbod te kunnen maken.

Het leveren van de beplanting was in een aantal uur volledig afgerond. De positieve reacties van de collega’s op de beplanting kwamen al binnen op het moment dat de bloemen nog ingepakt stonden.

Wij raden ten Kate absoluut aan!

Matthijs Honing

Deventer

Wij mochten de volgende referentie ontvangen van een klant over hun kantoorbeplanting:

Ons kantoor kon wel een groene metamorfose gebruiken, waardoor het nog een fijnere plek moest worden om te werken en te verblijven. En als je aan bloemen en planten denkt, dan denk je aan Ten Kate, dus maakten we een afspraak met ze.

Ten Kate heeft super goed mee gedacht en onze wensen vertaalt in een heel mooi voorstel, rekening houdend met lichtinval, temperatuur, interieur en ook de persoonlijke wensen.

De planten werden in een variatie van op elkaar afgestemde potten geleverd en het kantoor is nu een stuk groener en gezelliger. Je kunt de planten zelfs ruiken wat bijdraagt aan een heel fijn klimaat.

Ten Kate is zeer deskundig en heeft oog voor de nazorg. Daarnaast verloopt de communicatie altijd vlot en goed.

Kortom: echt een aanrader als je opzoek bent naar een goede match van kwaliteit, stijl en smaak.

Lotte Westerveld
Junior commercieel manager

Referentie van Westerhuis Verhuur

Wij mochten de volgende referentie ontvangen van onze partner, Westerhuis Verhuur Twente:

Els Janmaat is ruim 10 jaar accountmanager bij Westerhuis Verhuur Twente. Westerhuis Verhuur is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland in de verhuursector. Wij bieden een totaalpakket als er iets te vieren valt of als een evenement wordt ingezet als een onderdeel van een marketingcampagne. Wij doen al zaken met ten Kate voordat ik bij Westerhuis begon, toen was het wel wat minder. Ik denk dat wij sinds een jaar of 5 wekelijks zaken doen. Wij doen zaken met ten Kate, omdat het toevoegen van Ten Kate aan onze evenementen maakt het af en mooi. Bloemen en planten horen er bij.

Ten Kate denkt altijd mee, ik ontvang uitgebreide offertes met bijpassende foto’s en wanneer onze klanten meer beeldmateriaal wensen worden er zelf proefstukken gemaakt. Op locatie zijn het altijd nette mensen, het is leuk om te zien dat wanneer de bloemen en planten er in worden gereden het event begint te leven.

Wat de samenwerking zo speciaal maakt is denk ik, omdat wel veel samen werken we elkaar goed kennen, we werken altijd onder druk, druk om de offertes op tijd weg te krijgen, druk om een akkoord te krijgen. Dan moet je weten wat je aan elkaar hebt en wat je van elkaar kunt verwachten.

Volgens mij is er op elk event wel iets grappigs of bijzonders wat me meemaken, van weggewaaide palen tot Chinese bankiers die de Franse tulpen zo zielig vinden. Klanten die in januari gladiolen willen bestellen en in juli tulpen. In ons vak is elke klus een verassing.

Bedrijven en organisatiebureaus zouden voor ten Kate moeten kiezen vanwege hun service, aanbod en professionaliteit.

Els Janmaat

Westerhuis Verhuur

This post is also available in: Engels