Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance

Evenementen

Evenementen aankleding

Ten Kate flowers & decorations is een ervaren specialist in aankleding voor uw evenement. Wij organiseren zowel groot- als kleinschalige evenementen. Jaarlijks verzorgen we de uitstraling van aansprekende evenementen als TEFAF Maastricht, Art Basel, Ricoh Open, PAN Amsterdam, Internationale Menwedstrijden Beekbergen, Wings-Wheels & Goggles, Cubus Gala, Concours d’Elegance, Miljonairsfair, Eurotop, KLM Open en Baselworld. Sfeer, beleving en eigenheid, dat voegen wij toe aan evenementen, van groot tot klein. Bij ten Kate is de decoratie in goede handen. Bent u benieuwd wat wij kunnen? Bekijk ons portfolio om een sfeerimpressie te krijgen van onze evenementen!

Zakelijke evenementen

Ten Kate flowers & decorations is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen. Wij zijn de perfecte partner voor het verzorgen van onder andere deze gelegenheden:

 • Congressen
 • Conferenties
 • Beurzen

Een goede bedrijfspresentatie op een beurs, conferentie of congres is het visitekaartje van uw bedrijf. Op een beurs ontvangt u potentiële klanten en daarom is het erg belangrijk dat juist zij onder de indruk zijn. Een fijne uitstraling en sfeer zorgen ervoor dat uw gasten een complete belevenis ervaren. Wij zorgen ervoor dat we een sfeer creëren die u wilt uitstralen en die perfect past bij uw bedrijf en visie. Wij bij Ten Kate zien in dat ieder evenement een eigen en unieke benadering moet hebben. We werken graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we nauw samen met inspirerende bedrijven. Deze combinatie zorgt voor een perfecte afstemming met gegarandeerd een prachtig resultaat. Bekijk hier de beelden van bijvoorbeeld de TEFAF.

Aankleding evenementen

Wat ons uniek maakt als bedrijf is dat we onze focus hebben liggen op groen – en bloemdecoratie. We laten ons vooral inspireren door de natuur en maken daarmee van ons werk onze hobby. En ons werk is daarmee onze passie! Wij kunnen uw evenement een eigen identiteit en karakter geven door middel van onder andere deze evenementen decoraties:

 • Plantdecoratie in veel verschillende stijlen
 • Ruim aanbod in bloemdecoratie
 • Groendecoratie verwerkt in meubilair

Al deze decoratieve invullingen worden in harmonie met elkaar afgestemd. Wij verzorgen de florale aankleding van uw zakelijke evenement van het ontwerp tot de uitvoering met veel plezier en gedrevenheid. Bloemen en planten zorgen voor een verrassende eerste indruk en gasten zullen zien dat er veel aandacht is besteed aan de juiste decoratie. Uw gasten zullen een goede eerste, maar vooral ook blijvende indruk krijgen.

Persoonlijk advies en informatie

Van het ontwerp tot de uitvoering verzorgen de vakmensen van ten Kate voor een sfeervol evenement, waarbij bloemdecoratie, groendecoratie meubilair en decor in harmonie op elkaar zijn afgestemd. Graag adviseren wij u persoonlijk over diverse mogelijkheden, maar luisteren we ook met veel interesse naar uw eigen mening en input. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we samen de ideale inrichting voor uw evenement kunnen creëren. Laat u inspireren en bekijk onze eerder georganiseerde evenementen.

U kiest voor ten Kate omdat:

 • Wij jarenlange ervaring hebben
 • Wij creatief met u meedenken
 • Wij voor u bloem- groen en meubilair regelen
 • Wij uw verwachtingen overtreffen
 • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

Portfolio

Terrasaankleding

TEFAF 2020

Kerst 2019

PAN 2019

TEFAF NY Fall 2019

Military Boekelo

natrada, biologische wijn, standbouw, laurierboom, wijngaard, druiven, berkenstam

Natrada

Vijver met leliebladeren, PAN

PAN 2018

tafeldecoratie herfst malusappel

PON

Cymbidium, beplanting, ABN AMRO World Tennis Tournament, evenement
TEFAF tulpen flowerdecoration bloemdecoratie
Planten/ Bloemenwand tijdens TEFAF

TEFAF 2019

Bloemdecoratie van hangende Vanda's tijdens TEFAF NY

TEFAF NY Fall 2018

State of Football

Entree TEFAF NY Fall 2017

TEFAF New York Fall 2017

Aardewerk pot met warme kleuren arrangement
Royal Polo at the Palace
Aangeklede vip ruimte
terras afscheiding
rode bloemen skyline
Elizen Vastgoed bananen plant

Smaak van Deventer 2017

Entree hal TEFAF NY Spring
Art Basel hedera haag

Art Basel te Basel

blauwe hortensia's

Baselworld 2017

TEFAF Maastricht 2017

Verdrag van Maastricht gele tulpen
PAN Amsterdam 2016 ficus in bakken

PAN Amsterdam 2016

verlichte tafel met orchideën en bamboe

This post is also available in: Engels