TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

ABN AMRO World Tennis Tournament

ABN AMRO World Tennis Tournament

Het ABN AMRO World Tennis Tournament kent een rijke tennishistorie en behoort al meerdere jaren tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld. Dit jaar vond de 47e editie plaats, waar wij wederom dit jaar de bloem- en groendecoraties mochten verzorgen.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is echter méér dan een tennistoernooi; het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Zo kent Shops & Bites een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein. Zo mochten wij de ABN lounge voorzien van mooie decoraties.

De bedrijfskleuren van ABN hebben we terug laten komen in diverse bloem- en groendecoraties. Zo stonden bakken gevuld met een mix van groene planten en bakken met gele orchideeën. Daarnaast hingen er grote hangplanten, pronkten grote planten in pot midden in de ruimte en hingen er prachtige vanda’s boven de vergadertafel. Ten slotte sierden wit/groene bloesem takken op het podium en potten met witte en gele voorjaarsbloemen bij de entree.

Onze frisse decoraties in de ABN lounge zorgden voor de finishing touch tijdens dit evenement. Op de foto’s is te zien wat voor een prettige meerwaarde de aankleding heeft en hoe z’n prettige sfeer er ontstaat voor de bezoekers.

This post is also available in: Engels