Kantoor aankleding ten kate
Kantoor aankleding ten kate
Kantoor aankleding ten kate deventer
planten groendecoratie rabobank aardewerken schaal
Aan de Stegge Twello Kantoorbeplanting
Aan de Stegge Twello Kantoorbeplanting

Kantooraankleding

Groen en bloem afgestemd op het interieur van uw bedrijf en daarbij rekening houdend met de architectuur van het pand zorgen voor een perfectie uitstraling van uw bedrijf. Door de juiste afstemming  creëert u de beste sfeer waarin uw medewerkers en klanten zich thuis voelen. Ten Kate draagt graag bij aan het optimaliseren van de uitstraling en sfeer wat u voor ogen heeft. Onze decorateurs werken daarbij nauw samen met (binnenhuis) architecten.

Gezonde werkomgeving

Het is bewezen dat planten en bloemen in uw kantoor zorgen voor een gezond en prettig werkklimaat. Uw kantoorruimte inrichten met planten en bloemen is daarom een slim idee. De luchtkwaliteit zal verbeteren en het concentratievermogen van werknemers zal beter zijn. Planten en bladeren absorberen daarnaast achtergrondgeluiden. Dus in grote, open werkruimtes is het prettig om kantoorplanten te plaatsen tegen geluidsoverlast.

De aanwezigheid van planten op kantoor leidt tot minder stress en depressiviteit onder werknemers. Dit komt de productiviteit van werknemers ten goede. Het is daarom wel te stellen dat de juiste kantoorplanten en bloemen een positieve invloed hebben op het bedrijfsresultaat.

Sfeer op kantoor

Ten Kate flowers & decorations zorgt ervoor dat de juiste sfeer wordt gecreëerd in uw kantoor. Want voor uw bedrijfspand is dat minstens net zo belangrijk als voor thuis. U en uw medewerkers brengen er veel tijd door. Door planten en bloemen gaat uw kantoor meer leven. Veel groendecoratie in uw kantoor zorgt ervoor dat uw werknemers zich gelukkig voelen en dat uw klanten de indruk krijgen dat ze welkom zijn. In overleg komen we tot de meest fraaie en sfeervolle creaties. Thuis op het werk; dat is het doel!

Wanneer de seizoenen wisselen, veranderen de soorten bloemen en planten ook. Met onze kennis van florale inrichting weten wij precies welke planten en bloemen er in welk seizoen in uw kantoor kunnen staan. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een zijde arrangement afsluiten waardoor uw bloemen en planten er altijd mooi bij staan. Wij zorgen er daar

naast voor dat uw bloemen en planten in goede conditie blijven door ze regelmatig te onderhouden.

Zijden bloemen & planten

Zijden bloemen en planten bieden een onderhoudsvrije oplossing voor het verfraaien van elke ruimte. Met hun levensechte uitstraling hebben ze altijd een representatieve allure, waardoor ze perfect passen in professionele omgevingen. Deze zijden creaties dragen bij aan een sfeervolle werkomgeving zonder dat er zorgen zijn over verwelking of water geven.

Ga je voor een frisse groene plant in een mooie pot of juist voor een vaas met kleurrijke bloemen. Bijna niet van echt te onderscheiden, zijden bloemen en planten zijn een kosteneffectieve investering op lange termijn. Ze behouden hun prachtige verschijning zonder speciale zorg, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor zowel sfeer als milieuvriendelijke doeleinden.

Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, salon, of ontvangstruimtes, zijden bloemen en planten zijn veelzijdig inzetbaar en passen perfect in iedere ruimte. Met hun tijdloze schoonheid en gemak in onderhoud, brengen ze een vleugje natuurlijke elegantie waar dan ook.

Persoonlijk advies & informatie

Graag adviseren wij u persoonlijk over de diverse mogelijkheden, maar luisteren we ook met veel interesse naar uw eigen mening en input. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we samen de ideale groeninrichting voor uw kantoor kunnen creëren. Laat u inspireren en bekijk kantoren die wij al eerder ingericht hebben.

Haal ten Kate in huis voor:

  • Unieke en eigentijdse decoraties
  • Functionele en praktische inrichting
  • Persoonlijk advies op locatie
  • Kennis van florale inrichting
  • Uw wensen centraal te stellen
  • Als uw werkplek als thuis moet voelen

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

Portfolio

Kantoorbeplanting Hattem
Kantooraankleding - ten Kate Flowers & Decorations Deventer
Kantoorbeplanting Aan de Stegge Twello - ten Kate Deventer
Kantoor aankleding ten kate
Kantoor decoratie zijde planten

De Witkamp

De bloeiende wereld
van Ten Kate