Kantoor aankleding ten kate
Kantoor aankleding ten kate
Kantoor aankleding ten kate deventer
planten groendecoratie rabobank aardewerken schaal
Aan de Stegge Twello Kantoorbeplanting
Aan de Stegge Twello Kantoorbeplanting

De Witkamp

De Witkamp

Wat doe je als je een feestcafé hebt omgeturnd tot een restaurant en er alleen nog gave decoratie ontbreekt? Juist, dan bel je de decorateurs van ten Kate.

Het totaal nieuwe ontwerp voor de sfeer, het meubilair en de bar kwam uit handen van interieur architect Linda Pol. Het geheel zag er al prachtig uit, alleen de kers op de taart – in de vorm van planten en accessoires – ontbrak.

Een van onze decorateurs is op locatie gaan kijken of een gevoel bij de ruimte en de neergezette sfeer te krijgen. Wij kunnen dan ook direct zien hoeveel daglicht er in de ruimte is en met welke materialen we wel of juist niet kunnen werken.

In nauw overleg met De Witkamp hebben wij een decoratieplan gemaakt, waarbij we de neergezette sfeer als uitgangspunt hebben genomen. Omdat er weinig (dag) licht is, hebben we gewerkt met fraaie zijde bloemen en planten, aangevuld met andere woonaccessoires, waardoor het echte gezellige en wauw gevoel ontstaat. Om de kleurstelling helemaal door te trekken hebben we ervoor gekozen om de potten in de reeds gebruikte kleur te spuiten.

Met als eindresultaat een oogverblindend eigentijdse decoratie!

This post is also available in: Engels