TEFAF Maastricht 2024
ABN AMRO Open - Ahoy Rotterdam - ten Kate Deventer
Krans kleurrijk. ten Kate Deventer

Over ons

ten Kate flowers & decorations is opgericht in 1895 door meneer ten Kate. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner, die als het gaat om de decoratieve invulling van evenementen, niet meer mag ontbreken. Trots zijn we dat wij sinds april 2021 het predicaat hofleverancier mogen dragen.

Zo verzorgt ten Kate al jarenlang de aankleding van jaarlijks terugkerende en aansprekende evenementen als TEFAF Maastricht, Art Basel, TopShelf Open, PAN Amsterdam, Internationale Menwedstrijden Beekbergen, Wings-Wheels & Goggles, Cubus Gala, Concours d’Elegance, Miljonairsfair, Eurotop, KLM Open en Baselworld.

Ook voor de creatieve aankleding van kleinschalige en eenmalige evenementen zoals bruiloftsfeesten, bedrijfspresentaties en openingen bent u bij ten Kate aan het juiste adres. Gerenommeerde bedrijven als Pouw Automotive, Damen shipyards, Van Opijnen Transport, Wehkamp, PPS en Heisterkamp Transport hebben al diverse malen van de creativiteit van de decorateurs van ten Kate gebruik gemaakt.

Van het ontwerp tot de uitvoering zorgen de vakmensen van ten Kate ervoor dat het evenement geheel naar smaak wordt ingericht waarbij bloemdecoratie, groendecoratie meubilair en decor tot in perfectie op elkaar zijn afgestemd.

Vergeet daarbij onze winkel niet; Voor de laatste woontrends naar Londen of Parijs? Kom naar onze winkel in Deventer en vindt hier de nieuwste trends en producten. Onze winkel van 750 m2 bestaat uit verschillende inspirerende sfeerkamers. Deze worden regelmatig aangepast aan de laatste woontrends van het seizoen. Een bijzonder assortiment bloemen en planten ontbreekt natuurlijk niet!

Openingstijden

Twelloseweg 8
7419 BJ Deventer
T: +31 (0) 570 61 22 73

maandag t/m vrijdag:
09.00 tot 17.30 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00 uur

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

This post is also available in: Engels