Winkel 2024 (voorjaar)
Winkel 2024 (voorjaar)
Winkel 2024 (voorjaar)

Onze winkel boordevol sfeer

Het best bewaarde geheim van het oosten. Zo wordt onze winkel aan de Twelloseweg in Deventer ook wel genoemd. Bij binnenkomst wordt u verrast door de veelheid en diversiteit aan bloemen, planten en woondecoraties. Het is een ware oase van inspiratie. Daarvoor hoeft u niet naar London, New York of Parijs. De laatste modetrends hebben wij voor u naar Deventer gehaald. Voor elke stijl en inrichting kunt u bij ten Kate terecht. Laat u inspireren, kom sfeer proeven en verwonder. Wij beschikken over een uitgebreide en bijzondere collectie woonaccessoires van o.a. Michel Drijver (MD), Des Pots, Domani, Ester & Erik, Claudi.

Verse bloemen en planten

Onze verse bloemen worden dagelijks aangeleverd en onze planten komen direct van de veiling. Wij staan bekend om de goede kwaliteit bloemen die afhankelijk van de soort, langer dan gemiddeld bij u op de vaas staan. Neem eens wat vaker een bloemetje mee.

Woondecorateurs

Onze woondecorateurs en meesterbinders hebben liefde voor het vak, veel ervaring en kunnen u goed helpen om uw inrichting nog mooier te maken. Zij laten zich continue inspireren door vakbladen, workshops, beursbezoeken en stemmen zelfs hun vakantie erop af. Ze zijn permanent op de hoogte van de laatste modetrends. In combinatie met de vakinhoudelijke kennis van bloemen en planten bent u verzekerd van een goed advies. Bloemen en  planten zijn natuurproducten en specifieke kennis maakt dat u optimaal kunt genieten van uw inrichting.

Buitenpotten

Als u elegantie aan het exterieur van uw huis wilt toevoegen hebben we een ruim assortiment van buitenpotten voor in de tuin of op terras uitgestald. Loop eens de winkel uit en laat u inspireren. Wie weet fleurt u uw tuin, terras of balkon op met een decoratieve pot van ten Kate. Ons assortiment omvat verschillende maten en natuurlijke kleuren die passen bij uw smaak.

Passie voor de klant

Goed advies begint met aandacht voor de klant. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen de decorateurs van ten Kate een optimaal advies geven. Het helpt als u foto’s van uw inrichting meeneemt naar de winkel. Onze medewerkers hebben dan een indruk van de stijl, de kleurstelling en de afmetingen van de objecten.

Wij komen bij u langs

Voor een optimale afstemming van uw inrichting komen wij graag bij u langs. Zo krijgen onze decorateurs een goed beeld van uw stijl, van afmetingen en van de kleurstelling in uw huis. Samen met u maken zij een eerste voorstel. Dit voorstel is het uitgangspunt om verder in overleg met u de puntjes op de i te zetten. Laat u verrassen en nodig ons bij u thuis uit voor een op maat gemaakt woonadvies.

Wij komen ook in horeca of kantoren langs

Wij zorgen ervoor dat de juiste sfeer wordt gecreëerd in een horecazaak of bedrijfspand. Want voor deze werkomgevingen is een optimale afstemming van het interieur minstens net zo belangrijk als voor thuis. U en uw medewerkers brengen er veel tijd door op kantoor. Door planten en bloemen gaat uw kantoor meer leven. Ook gasten in uw horeca zaak voelen zich meer op hun gemak in een huiselijke sfeer. In overleg komen we tot de meest fraaie en sfeervolle creaties.

Laat u verrassen

En kom in onze winkel. Dan laten wij u zien hoe wij met toewijding, vakmanschap en liefde u kunnen helpen uw inrichting nog mooier te maken. Daag ons uit en laat ons uw verwachting overtreffen. Tot ziens bij ten Kate Flowers & Decorations aan de Twelloseweg 8 te Deventer. Of maak een afspraak op 0570-612273 zodat wij nog meer tijd voor u hebben. Parkeren is gratis en voor de deur.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
09.00 tot 17.30 uur
zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

Voorjaar!

Komt u sfeer proeven en genieten van alle prachtige kleuren en woonaccessoires? Natuurlijk ontbreken de mooie voorjaarsbloemen niet.

Kantoorbeplanting Aan de Stegge Twello - ten Kate Deventer

Groen op kantoor

Transformeer je kantoor in een oase van groen en bloemen met de deskundige hulp van Ten Kate Flowers & Decorations! We begrijpen dat de uitstraling van je bedrijf niet alleen belangrijk is voor…
Kamerplant ten kate

Kamerplanten seizoen is begonnen!

Het kamerplanten seizoen is weer van start! Veel mensen zijn nu op zoek naar een mooie groene plant! Wat moet je wel en niet doen om zo lang mogelijk van je groene kamergenoot te genieten. De plek is…

De bloeiende wereld
van Ten Kate

This post is also available in: Engels