Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Bruiloft

Een bruiloft is ongetwijfeld één van de meest bijzondere momenten in uw leven. Genieten, sfeer en gezelligheid zijn belangrijke factoren die de dag onvergetelijk maken. Wij helpen bij het ontzorgen en kleden de locatie smaakvol aan op basis van uw wensen. Bruidsdecoratie met bloemen en planten met bijpassend meubilair geven een bruiloft net die extra glans. Maar ook voor een bruidsboeket met corsages kunt u bij ons terecht. Voor elke wens en ieder budget. Met ten Kate flowers & decorations creëert u de perfecte look die garant staat voor een onvergetelijke dag voor u en uw gasten. Bent u benieuwd wat wij bedoelen met een onvergetelijke dag? Bekijk hieronder onze portfolio! Kunt u niet wachten? Klik dan hier om een sfeerimpressie te krijgen van een van onze bruiloft decoraties!

Bruiloft aankleding met bloemen

Bruidsdecoratie met bloemen en planten geven een bruiloft net dat extra cachet. Wij nemen al uw zorgen uit handen en kleden de locatie smaakvol aan op basis van uw persoonlijke wensen. Op die manier is uw perfecte dag tot in de puntjes geregeld en kunt u optimaal genieten op de dag zelf.

De meeste mensen denken bij een bruiloft direct aan een bruidsboeket. Dat is vaak het belangrijkste bloemelement op een trouwdag. Maar wij gaan veel verder dan dat! Bij ten Kate flowers & decorations kunnen wij zorgen voor onder andere deze bloemdecoraties:

 • Bloemdecoratie in de kerk
 • Bloemdecoratie in feestzaal
 • Aankleding van de stoelen of banken voor de gasten
 • Decoratie voor het vervoersmiddel van het bruidspaar (auto, koets, bakfiets)
 • Bloemdecoratie om te verwerken in het bruidskapsel
 • Bijpassende corsages

Samen met onze meesterbinders stelt u de meest fantastische arrangementen samen voor een onvergetelijk feest!

Bruiloft meubilair

Wilt u een Toscaanse bruiloft, een ceremonie in een weiland of een trouwerij op een andere spectaculaire locatie? Wij denken graag met u mee en beschouwen het als een uitdaging om uw verwachting daarin te overtreffen. Zo hebben we al menig bruidspaar met haar gasten versteld doen laten staan van de mogelijkheden. Hieronder treft u een aantal sprekende voorbeelden aan van trouwerijen die de gasten niet snel zullen vergeten.

Bruiloft decoraties

Bloemen zijn een snelle en makkelijke manier om veel kleur toe te voegen aan uw bruiloft. Wij zorgen ervoor dat de bloemen goed bij elkaar matchen en dat ze precies tot bloei komen op uw trouwdag. Een goed gebalanceerde combinatie van bloemen en planten zorgt er daarnaast ook voor dat de bruiloft decoratie een mooi geheel vormt. Als er bijvoorbeeld voor roze bloemen als thema is gekozen tijdens het organiseren van een bruiloft, zullen wij die bloemen op een smaakvolle manier terug laten komen in de decoratie. Maar naast bloemen bent u ook voor de gehele zaaldecoratie inclusief meubilair en tafeldecoratie aan het juiste adres.

Persoonlijk advies & informatie

De vakmensen van ten Kate verzorgen de aankleding van uw bruiloft met bloemen of planten.  Of het nu alleen voor een bruidsboeket is of voor de gehele zaaldecoratie inclusief het meubilair en de tafeldecoratie. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen vervolgens de tijd om uw wensen, ideeën en budget met u te bespreken zodat u verzekerd bent van de gewenste stijl van uw bruidsdecoratie. Laat u inspireren en bekijk onze eerder georganiseerde bruiloften.

Uw bruiloft onvergetelijk door:

 • Uw wensen centraal te stellen
 • Frisse en eigentijdse ideeën
 • Extra glans en cachet
 • Optimale samenwerking met andere partijen
 • Bewezen kwaliteit

Meer informatie

Wilt u van gedachten wisselen of heeft u een vraag? Neem gerust contact op

Portfolio

Trouwen Klarenbeek ten kate
Landgoed Salentein
Private Dining Maastricht
Bloemen op je bruiloft met ten kate flowers & decorations
Trouwerij bij Landgoed Klarenbeek ten kate flowers en decorations
Bloemdecoratie in robuuste aardewerkenpot in blauwe en witte tinten tijdens een doopfeest

Doopfeest

Bruiloft landgoed Singraven

groene loper als entree voor een huwelijksfeest
Bruiloft ten kate deventer
witte stoelen met hoezen buiten trouwen
inrichting tent

Bruiloftfeest Geesteren

Bruiloft in Twente

De bloeiende wereld
van ten kate

This post is also available in: Engels