Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Bruiloft Geesteren

Bruiloft Geesteren

Met gepaste trots kijken wij terug op de organisatie van een bruiloft in Geesteren. Waar ten Kate flowers & decorations van het begin tot aan het einde bij betrokken is geweest. Het bruidspaar had vooraf een aantal uitgangspunten verwoord in wensen. Zo moest het feest plaatsvinden in de achtertuin (middenin het Achterhoekse coulissen landschap). Met een persoonlijke en warme uitstraling. Eigentijds met een chique touch aangekleed. En het uitdrukkelijke verzoek van de bruid om veel kleurrijke bloemen en decoraties te gebruiken die passen bij de achtergrond van het landschap.

In de achtertuin verrees een fraaie grote tent met aansluitend een terras. In de tent hebben we gebruik gemaakt van wit meubilair, als basis. Bij de meubels kleurige elementen als kussens, waxinelichtjes en windlichten. Achterin een grote bar en een podium met dansvloer en op de grond warme vloerbedekking. Door de hele ruimte binnen, en ook buiten in de tuin zijn grote natuurstenen potten neergezet met uitbundige, royale en kleurrijke bloem-arrangementen. Ware eye-catchers die het geheel inkleurden. Op de tafels fleurige bloemen in kleurige vaasjes. En bij de entree werden de gasten verwelkomt met uitbundige potten met daarin gladiolen.

Het resultaat was de wauw-ervaring van alle gasten, de trots van het nieuwbakken bruidspaar en onze voldoening dat we een feest van begin tot het einde hebben begeleid. Inclusief het regelen van de catering, de tenthuur, de verlichting, het meubilair. Het feest met walking dinner was een succes waar zowel het bruidspaar als de gasten nog lang over zullen napraten. Zie voor de impressies de bijgaande foto’s en laat u verwonderen.

This post is also available in: Engels