Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Trouwerij Landgoed Klarenbeek

Trouwerij Landgoed Klarenbeek

Een trouwlocatie om “Ja” te zeggen!

De stijlvol gerestaureerde ruimtes waarin vroeger de slijperij en zagerij gevestigd waren bieden een sfeervol decor voor een bijzondere trouwdag. Geef elkaar het ja-woord in de gerestaureerde slijperij huwelijksfoto’s worden gemaakt in het park van het landgoed en proosten, lunchen en dineren doe je in de prachtige theetuin of aangesloten Brasserie.

Hoe sfeervol en authentiek de locatie ook is, bloemen mogen niet ontbreken op deze speciale dag! Gelukkig vindt Landgoed Klarenbeek en de cateraar, Fine Food Factory, dat ook! Een fijne samenwerking dus.

In nauw overleg met het bruidspaar hebben wij een fraaie decoratie samengesteld, waarin voor de kleur roze een belangrijke rol was weggelegd. De bruid is fan van pioenen, dus ook die mochten niet ontbreken. Laurieren met gekleurde linten bij de entree. Bij de ceremonie zuilstukken met kleurrijke seizoensbloemen in stoere potten naast het bruidspaar en toeven van tule aan de stoelen van het gangpad. Tafeldecoratie in sierlijke vaasje met prachtige kandelaar kaarsen tijdens het diner.

Een prachtige dag met dito versiering!