Kantoorbeplanting Aan de Stegge Twello - ten Kate Deventer

Groen op kantoor

Transformeer je kantoor in een oase van groen en bloemen met de deskundige hulp van Ten Kate Flowers & Decorations!

We begrijpen dat de uitstraling van je bedrijf niet alleen belangrijk is voor de esthetiek, maar ook voor de sfeer en het welzijn van je medewerkers en klanten. Daarom streven we ernaar om de perfecte balans te vinden tussen groen en bloemen die niet alleen afgestemd zijn op het interieur van je bedrijf, maar ook rekening houden met de architectuur van je pand. Onze ervaren decorateurs werken nauw samen met (binnenhuis)architecten om jouw visie tot leven te brengen. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ideeën, en bieden persoonlijk advies om een groeninrichting te creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften en stijl.

Gezonde werkomgeving

Wist je dat planten en bloemen niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een positieve invloed hebben op de werkomgeving? Uit onderzoek is gebleken dat groen op kantoor zorgt voor een gezonder en prettiger werkklimaat. Planten verbeteren de luchtkwaliteit, verminderen stress en verhogen de concentratie en productiviteit van medewerkers. Bovendien absorberen planten achtergrondgeluiden, waardoor ze ideaal zijn voor grote, open werkruimtes.

Sfeer op kantoor

Onze groendecoraties brengen niet alleen de natuur naar binnen, maar creëren ook een warme en uitnodigende sfeer. Door het toevoegen van planten en bloemen geef je je kantoorruimte meer leven en kleur, waardoor medewerkers zich gelukkiger voelen en klanten zich welkom en op hun gemak voelen.

Wanneer de seizoenen wisselen, veranderen de soorten bloemen en planten ook. Met onze kennis van florale inrichting weten wij precies welke planten en bloemen er in welk seizoen in uw kantoor kunnen staan. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een zijde arrangement afsluiten waardoor uw bloemen en planten er altijd mooi bij staan. Wij zorgen er daarnaast voor dat uw bloemen en planten in goede conditie blijven door ze regelmatig te onderhouden.

Zijden bloemen en planten

Met onze uitgebreide kennis van florale inrichting selecteren we zorgvuldig planten en bloemen die passen bij het seizoen en de omgeving van je kantoor. Voor een onderhoudsvrije oplossing bieden we bijvoorbeeld zijden bloemen en planten aan die er altijd mooi uitzien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over water geven of verwelking. Ga je voor een frisse groene plant in een mooie pot of juist voor een vaas met kleurrijke bloemen.

Neem contact met ons op! 

Of je nu kiest voor echte planten en bloemen of voor zijden creaties, wij zorgen ervoor dat je kantoor een sfeervolle en gastvrije omgeving wordt waar mensen graag verblijven. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en laat ons samen de ideale groeninrichting voor jouw kantoor realiseren!