TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Internationale Menwedstrijden Beekbergen 2023

Internationale Menwedstrijden Beekbergen 2023

De 34ste editie was weer een groot spektakel in Beekbergen! Gedurende vier dagen kon je op dit gratis toegankelijke evenement genieten van de stuurmanskunsten van twee- en vierspannen uit de hele wereld. Vele landen zijn vertegenwoordigd in de internationale wedstrijden: een veld van absolute wereldklasse. Het paardenevent wordt verrijkt met de gezelligheid van een country fair, kidsdorp en leuke shows! Maar ook voor de zakelijke gast is er genoeg vertier en gelegenheid om te netwerken in de VIP tent.

Groen- en bloem die mag natuurlijk niet ontbreken in de VIP tent. Elk jaar heeft de organisatie zelf specifieke wensen over de uitstraling, zo ook dit jaar. De zwarte bar van 600 cm doorsnede midden in de tent moest de eyecatcher zijn. Gezellig met zijn alleen rondom de bar, dat was een beetje het idee. In het midden van de bar pronkte een gave notenboom.

De overige tafels (hoog en laag) – bijna allemaal in Hermes oranje – rondom de bar. In vier tafels een Metrosideros om de hoogte van de tent enigszins te breken en het hierdoor gezelliger te maken. Op de tafels een decoratie van verschillende soorten vaasjes met in elk soort vaasje een andere bloem. Oranje bakken met grassen en kamerlindes zorgen voor wat extra groen in de tent.

Ondanks dat ook dit jaar de decoratie weer oranje was, is de uitstraling toch weer heel anders. Voor de trouwe bezoeker aan dit gave sportevenement verveelt het dus ook nooit!

Bekijk hier een kijkje achter de schermen bij de opbouw!