TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Portfolio

Haringparty Nieuw Deventer Circuit 2017

Inmiddels een begrip en een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door het Nieuw Deventer Circuit aan de IJssel in de schitterende ambiance van het IJsselhotel met het mooiste uitzicht op de stad.

Voor ten Kate flowers & decorations elke keer weer een fantastische locatie om uit te pakken met passend meubilair, bloem en groendecoratie. En dat is ook dit jaar weer gelukt. Het thema van de haringparty was feestelijk gekleed met een touch of red. Dat hebben we uiteraard terug laten komen in onze florale arrangementen. Fleurige bloemenkleuren met veel rode accenten.

We hebben de basis van de meubels wit, neutraal gehouden en geven accent met bijvoorbeeld houten tafels met ijzeren frames. Twee grote witte potten met rode bloemen vertellen je bij de ingang dat er rekening is gehouden met het thema. De fleurige bloemen in verschillende potjes op de tafels geven het geheel een feestelijk cachet.

Tegen de achtergrond van de stad in de stralende zon en tussen de fleurige decoratieve elementen nam Burgemeester Andries Heidema het eerste vaatje haring in ontvangst.

Een mooie editie waar we met veel plezier op terug kunnen kijken!

This post is also available in: Engels