TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Indrukwekkende decoraties op TEFAF Maastricht 2020

TEFAF Maastricht 2020

Vanaf 7 maart was het weer zo ver, TEFAF Maastricht. Opnieuw was ten Kate verantwoordelijk voor de gehele florale aankleding van de beurs en de stands. Met weer een totaal ander ontwerp dan voorgaande jaren hebben de teams van Tom Postma Design en ten Kate zichzelf weer weten te overtreffen.

In nauwe samenwerking met architect Tom Postma, van Tom Postma Design is gekeken hoe de wensen vertaald kunnen worden in florale kunst. Want de bloemen op TEFAF kunnen inmiddels wel als kunst worden beschouwd. Wederom dit jaar is het gelukt om de bezoekers te verrassen met de magie van bloemen. TEFAF wordt daarom regelmatig genoemd als een van de mooiste gedecoreerd beurzen ter wereld.

De bloemdecoraties kleurden dit jaar allemaal vrijwel gelijk, namelijk in verschillende tinten roze. Aangevuld met andere prachtige voorjaarsbloemen in verschillende kleuren zorgden de decoraties voor een ware kleurexplosie.

De bezoekers werden bij de entree verrast met een indrukwekkende decoratie. Drie half ronde kokers van 7,5 meter hoog gedecoreerd met voornamelijk roze bloemen. Door de bloemen in bepaalde lijnen te verwerken leek het alsof alle drie de kokers in verbinding stonden met elkaar. Boven de informatiebalie bij de entree en op de pleinen op de beursvloer pronkten roze bloemenwolken. Prachtige hangende objecten in de gangpaden opnieuw met dezelfde bloemensoorten zorgden voor de beoogde magische bloemenwereld.

Ook alle restaurants zijn voorzien van groen en bloem van ten Kate. Groen speelt de boventoon in de restaurant aangevuld met bloemen. Daarnaast verzorgt ten Kate werderom de decoraties in stands. Deze zijn uiteenlopend van een vaas met alleen tulpen tot complete groen- en bloemdecoraties.

Met een groot aantal arrangeurs was ten Kate permanent aanwezig op locatie. Zodra de beurs in avond sloot, gingen zij aan de slag om ervoor te zorgen dat de bloemen er elke dag op zijn mooist bij stond.

This post is also available in: Engels