Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

Military Boekelo

Military Boekelo

De Military in Boeklo behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s.

Een jaarlijks evenement, waar niet alleen paardensport te vinden is. Vanaf het midden van de week is er in het VIP dorp van alles te beleven. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Herfst-Fair of aan het Military Café. Maar je kunt uiteraard ook op zaterdag de cross bezoeken, dat is uiteraard waar het om gaat bij de Military. Tijdens dit evenement krijg je toegang tot een natuurgebied dat slechts één keer per jaar wordt opengesteld voor publiek.

Al sinds een aantal jaar mogen wij de aankleding verzorgen voor diverse standhouders. De voorbereiding hiervoor begint al een aantal weken voor Military. Wij gaan in nauw overleg met onze opdrachtgever (‘s) over hun wensen. Denk hierbij aan kleur en uitstraling. Alles passend bij de stijl en het budget wat de klant voor ogen heeft.

In samenwerking met Westerhuis Verhuur Twente mochten wij ook dit jaar weer de aankleding verzorgen. Prachtige bloemstukken en verschillende groendecoraties sierden het terrein en de stands. Diverse groene planten, grote bloemstukken en kleine vaasjes op de tafels maakten de sfeer compleet. Er is gewerkt met warme, gezellig herfstkleuren en materialen passend bij de sfeer in de verschillende stands.

This post is also available in: Engels