Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

TEFAF Maastricht 2024

TEFAF Maastricht 2024

Dit jaar verzorgden wij voor de 36ste keer de florale decoratie tijdens TEFAF Maastricht, de meest vermaardste kunstbeurs ter wereld

Direct bij de entree wanen de bezoekers zich in een andere wereld, ze komen in de juiste mindset om te genieten van de kunstbeurs. De kunstzinnige bloemobjecten in de ontvangstruimte zijn dan ook niet meer weg te denken bij TEFAF. Dit jaar passend in het thema “vallende druppels”, soms bewegend en allemaal (van binnenuit) aangelicht.

De pleinen en gangpaden spelen ook een belangrijke rol in het bloemontwerp, dit jaar volledig passend bij de entree. Grote en kleine hoofdzakelijke witte “druppels” van voorjaarsbloemen met hier en daar een kleuraccent door een knalroze gloriosa, een paarse Vanda of een gele Oncidium. Tevens fraaie pakken met seringen in de smalle gangpaden. Ook in de restaurants een passende decoratie, zoals citrusbomen en kruideplantjes in het Italisaanse restaurant Verdi. Onze bloemen zijn ook terug te vinden in de stands die ook elk jaar gebruik kunnen maken van onze diensten.

Trots op het eindresultaat. Een ontwerp op papier is toch altijd net iets anders…. De natuur kun je niet sturen, een bloem groeit zoals die wil.

Zie hier de florale decoratie tijdens TEFAF Maastricht van vorig jaar!