TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Masterly Milano 2023

Masterly Milano 2023

Het Palazzo dei Giureconsulti, bekend als Palazzo met de toren – op letterlijk een paar passen afstand van het Piazzo del Duomo – fungeert dit jaar als nieuw decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven tijdens Masterly – the Dutch in Milano.

Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur.

Een deel van de pilaren aan de buitenzijde zijn door onze Italiaanse collega Rattiflora ingepakt met hedera. Waarna wij er zijden bloemen tussen hebben gestoken. Een soort van wolk op de pilaren, met elk een eigen kleurverloop. Met een extra volle decoratie op de pilaren direct bij de entree. Een fraai en kleurrijk geheel – een fantastische entree voor dit prachtig event. Die vandaag ook nog eens wordt bezocht door Koningin Maxima.

Prachtige opdracht, super leuke en dankbare opdrachtgever, een geweldige locatie en een eindresultaat waar we trots op zijn.