Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

Haringparty Deventer 2023

Haringparty Deventer 2023

Half juni staat in het teken van haringparty’s. Ondanks dat volgens de geleerden de haring nog niet vet genoeg is, vond dit jaarlijkse event van het Deventer Circuit gewoon plaats. En de haring, die werd op ludieke wijze aan de man gebracht. De burgervader heeft “hoogst persoonlijk” de haring opgehaald op een heel bijzonder plekje in Italië. Hoe mooi is het dan ook dat de haring wordt aangereikt met een Fiat 500, geheel in stijl.

Pillows Boutique Hotel aan de IJssel, in het bijzonder het IJsselrestaurant, was opnieuw het decor voor deze gelegenheid. Een top locatie voor een Deventer feestje met uitzicht op de skyline van Deventer.

Het feest begon zonnig en warm. Maar eindigde tussen pittige buien door. Het mocht de pret niet drukken! Genodigden genoten van heerlijke gerechtjes, de gezelligheid van elkaar en natuurlijk niet te vergeten de prachtige decoraties. Passend bij het thema “rood”. De rode loper, een prachtige grote rode acer, een eyecatcher van rood/roze bloemen en bar- en tafeldecoraties maakten het plaatje compleet. Wat hebben we een mooi vak en wat kunnen bloemen toch het verschil maken, Genieten met een grote G!

Nieuwsgierig hoe dit er achter de schermen aan toe gaat? Klik dan snel hier!