TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Geveldecoratie bij The Lemon Tree

Geveldecoratie bij The Lemon Tree

“Kunnen jullie ook een geveldecoratie voor mij verzorgen?” “Tuurlijk kunnen we dat! Had je zoiets als vorig jaar bij het Mauritshuis (link naar dit project maken) in gedachten? Of iets specifieks geënt op jouw restaurant? We kunnen bijvoorbeeld iets heel moois doen met aan “Lemons” ”Juist dat!”.

Bloemen zorgen voor een warm welkom en een stijlvolle aankleding van jouw entree, restaurant of event. Hiermee maak je al het verschil en daar helpen we je graag bij.

Samen kijken we naar de mogelijkheden qua bloemen maar ook qua constructie, wat dat is niet geheel onbelangrijk. Bij een geveldecoratie kom je al snel uit op zijden bloemen. Wij maken gebruiken van zijden bloemen en bladsoorten die bijna niet het echt te onderscheiden zijn. En vervolgens gaan we aan de slag met wat voorbeelden.

Zo ook voor de Lemon Tree. Het eerste voorstel sprak onze klant direct aan. Een basis van seringtakken voor volume en om de decoratie goed te kunnen bevestigen. Daartussen shinen bloeiende Jasmijn takken en klimoprakken. Met als eyecatcher talloze zijden takken met citroenen. Echt een lust voor het oog! 

Wil jij nu ook jouw gevel laten stralen in het straatbeeld? Dat kan! Wij adviseren je graag.