TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Libema Open 2023

Libema Open 2023

Elk jaar komt op Autotron de tennistop, in juni, bij elkaar om te strijden voor de beker. Libéma Open bij Autotron ’s-Hertogenbosch staat bekend als één van de grote voorbereidingstoernooien op het Grand Slam toernooi Wimbledon. En is daarmee ook hèt grastoernooi van het seizoen.

Dat dit toernooi duizenden bezoekers trekt mag duidelijk is. Het toernooi staat niet alleen garant voor topsport, maar zeker ook voor beleving en goede faciliteiten. Groen- en bloem mag daarbij niet ontbreken.

Libéma Open kiest voor maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, klimaatverandering en CO2 uitstoot. In de keuze qua decoratie houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. Geen grote bloemstukken bij de entree die meerdere keer ververst moeten worden, maar juist fraaie eyecatchers in de vorm van grote bomen. Ook mooi passend bij de omgeving waarin de grasbanen van Libéma Open liggen, tussen de bossen en midden in de natuur.

In de zuilen van het hekwerk, dat zorgt voor afbakening van terrassen of looproutes, een asparagus. De openvakken bij de stretchtenten worden opgevuld met verschillend laaggroen.

Trots dat wij al tientallen jaren partner zijn van dit sportevenement.