TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

De Smaak van Deventer 2019

De Smaak van Deventer 2019

Na een jaar pauze, keerde de De Smaak van Deventer terug in 2019. Dit jaar anders dan voorgaande edities. Nu in november en op een nieuwe locatie, namelijk de Lebuinuskerk.

Het vierdaagse evenement, waar restaurateurs met mobiele keukens Deventer culinair verwennen was dit jaar wederom een succes. Ook ten Kate mocht dit jaar weer een aandeel leveren. Door middel van de decoratie van de restaurant-stands, de meubels en de florale aankleding van de algemene ruimtes.

De decoraties passend bij de locatie en de tijd van het jaar vormden een bijzonder sfeervolle editie. Door te werken met seizoensmaterialen kwam herfstige sfeer goed tot zijn recht. Doordat elk restaurant hetzelfde frame tot hun beschikking had, was het een leuke uitdaging om de door ons aan te kleden restaurants te onderscheiden en een passende decoratie te maken bij de gerechten die geserveerd werden.

Zo was het thema van het IJsselhotel, GOOS WILD. Dit thema zorgde voor leuke details in de aankleding. De fazanten, rozenbotteltakken, herfst kleurige bloemen, malus appeltjes, verlichtte berken en de houten bankjes met dierenhuiden zorgen voor de perfecte sfeer binnen het thema.

Voor Central Kitchen, dé specialist voor sushi hadden we wel een hele toepasselijke aankleding. Sushi decoraties in combinatie met bloemen en waxinelichtjes waren een verrassende combinatie!

Ook mochten wij de stand van Bij Jansen en Jansen voorzien van een diverse decoraties. Door andere materialen in dezelfde sfeer te gebruiken kreeg de stand een ander uiterlijk, maar bleef passen in het thema. Mooie treurberken in het meubilair gaven een natuurlijke uitstraling en de afscheiding van berken stammen zorgen voor een intieme sfeer om in te eten. Als laatste de afstyling op de tafels door vaasjes met bloemen, herfstmaterialen en waxinelichtjes maakten het helemaal af.

De algemene decoratie zorgde voor een totale beleving. Met verlichtte treurberken bij de ingang, groene planten bij de bar, grote bloemstukken, grote planten verdeeld over de ruimte en rozenbotteltakken over het prieeltje was aankleding compleet.

De vele leuke reacties over de aankleding en de decoraties maakten dat het voor ons weer een succesvolle editie was en we hopen de decoraties een volgende editie weer te kunnen overtreffen.

This post is also available in: Engels