Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Portfolio

Trouwerij in de Keizersgracht Kerk en The Grand Amsterdam

De huwelijksceremonie in de Nieuwe Kerk met aansluitend diner en feest in The Grand is één van de meest bijzondere trouwerij die wij mochten aankleden. Naast de creatieve uitdaging was het vooral ook een logistieke uitdaging omdat beide locaties zich in hartje Amsterdam bevinden. In verband met de Chinese afkomst van de bruidegom was de wens om alleen witte orchideeën in de arrangementen te gebruiken. Tevens het verzoek om de gebruikte bloemen en planten bij de huwelijksceremonie in de Nieuwe Kerk ook te verwerken in de creaties bij het feest in The Grand.

Dat betekende een militaristische planning en een zorgvuldige behandeling van de bloemen en planten tussen de ceremonie en het feest. In de kerk hebben wij de pilaren ingepakt met Asparagus met daarin gestoken witte Dendobrium orchideeën. Ook bij de omranding van de kansel en het altaar is gekozen voor deze zelfde bloemencombinatie. Op de tribune is gebruik gemaakt van bamboe planten.

Het diner en het feest in The Grand werd opgefleurd met dezelfde bloemen als bij de huwelijksvoltrekking in de kerk maar nu verwerkt in tafeldecoraties, royale potten op zuilen en in weelderige arrangementen verspreid door de ruimte. Het gaf The Grand een nog rijkere en chiquere uitstraling. We denken er nog vaak met trots aan terug.