Kerstdecoratie

De winkel van ten Kate in gezellige (kerst) sferen

Met een mooie zomer achter de rug gaan maken we ons op voor de drukke kerstperiode. De eerste kerstartikelen zijn dan ook alweer te vinden in onze winkel aan de Twelloseweg.

Onze medewerkers zijn druk bezig met het creëren van gezellige sferen. Dat is natuurlijk niet zo moeilijk met de mooiste nieuwe collecties die binnen zijn gekomen. Hiermee maken onze medewerkers weer nieuwe presentaties en wordt alles opnieuw gestyled om alle mooie producten in de winkel te presenteren.

Kussens, kaarsen, kandelaars en andere decoratieve artikelen zijn dan ook volop aanwezig. In diverse soorten, maten en kleuren is er voor ieder wat wils. Met de mooie presentaties die onze medewerkers maken doe je meteen inspiratie op om de gezelligheid ook in je huis te halen. De donkere dagen kom je namelijk makkelijker door met een warm en sfeervol interieur.

Ook hebben wij van alles in huis om je voordeur of terras gezellig te maken tijdens deze donkere periode. Mooie winterbloeiers en gezellige decoratie maken het leuk om naar buiten te kijken en om het buitenshuis sfeervol te maken. Je tuin is namelijk een verlengde van je woonkamer dus waarom zou je de tuin ook niet sfeervol maken.

In onze winkel vind je de mooiste kersthangers en decoraties om nu al je kerstinkopen te doen. Daarnaast hebben wij de leukste cadeaus voor de decembermaand. Ten Kate pakt wederom dit jaar uit met een extreem gezellige en sfeervolle winkel.

 

Kom langs aan de Twelloseweg, bewonder de nieuwe collecties, laat je inspireren en adviseren!