Kerst bij ten Kate Deventer 2023
Kerst bij ten Kate Deventer 2023
Kerst bij ten Kate Deventer 2023
Kerst bij ten Kate Deventer 2023
Kerst bij ten Kate Deventer 2023
Kerst bij ten Kate Deventer 2023

Kerst bij ten Kate

It’s the most wonderful time of the year! De decembermaand is de feestmaand bij uitstek om eens flink uit te pakken en je huis warm aan te kleden met mooie spullen. Verschillende soorten kaarsen op tafel, warme kussens in de bank en mooie vazen in de vensterbank met takken en zijde bloemen. Zo bereik je al met beperkte middelen een warme en gezellige sfeer in huis. Daarbij is met een simpele aanvulling in kerstdecoratie, een groots kerstgevoel te bereiken. Bestaande vazen verrijken met glittertakken of je bestaande tafeldecoratie aangevuld met keuze uit diverse kerstdecoraties net dat winterse Kerst-wonderland gevoel geven. Dat kan bij ten Kate.
In onze winkel van maar liefst 600 m2. laten wij onze klanten verwonderen, bewonderen en verrassen.

Paradijs vol ideeën

De winkel is een wereld vol met de mooiste ideeën. Opgesteld in knusse hoekjes, op ruime tafels en in voorbeeld opstellingen. Uiteraard mogen de diverse rijk gedecoreerde kerstbomen, die tot het plafond reiken en je laten verwonderen door de prachtige kleuren en fonkelende lichtjes, niet ontbreken. Kerststallen in diverse soorten en maten en in fabelachtige uitvoeringen laten vooral de kinderen zich vergapen aan de Drie Koningen, Jozef en Maria met het Kindeke Jezus. De mooiste kerstballen, eenvoudig of tot in de puntjes uitgewerkt stelen de show bij jouw thuis of bij jouw bedrijf.

A touch of Sparkle

Dit jaar geen popup store of workshops maar u kunt vanaf heden genieten van de mooiste najaars-woonaccessoires met steeds een beetje meer kerst sparkle. Vanaf 2 november is ons eigen Kersthuis helemaal geopend. De winkel van ten Kate vind je op de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp). Parkeren is gratis en voor de deur.

Lebuinustoren als kerstbal

Ook dit jaar is er nog plek voor de Kerstbal van de Lebuinustoren. Naast de andere kerstballen en kerstdecoratie hèt pronkstuk voor elke (oud) Deventernaar. Hierbij enkele foto’s van the making of de Lebuinustoren kerstbal. Ziet u al zo’n mooie kerstbal in uw huis? Kom langs of bestel hem online via onze webshop.

U kiest voor ten Kate omdat:

  • Wij jarenlange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

De bloeiende wereld
van Ten Kate

This post is also available in: Engels