Winnaars Sterkste Schakel 2018

Ten Kate is het klantvriendelijkste bedrijf Stedendriehoek e.o. in de categorie Handel en tweede in het overall klassement Sterkste Schakel Driesteden Business

Wat zijn wij trots! Ten Kate flowers & decorations mag zich in de categorie Handel het klantvriendelijkste bedrijf van de Stedendriehoek, Noord Veluwe, Lochem en Raalte noemen. In deze categorie waren vijf gerenommeerde bedrijven genomineerd. Allemaal bedrijven die service en klantgerichtheid als vanzelfsprekend beschouwen en die door een aansprekende jury onder de bezielende leiding van Harry Webers daarop zijn getoetst door middel van een pittige vragenlijst en een persoonlijk bedrijfsbezoek van Andre Biester.

Gedeeld tweede

In totaliteit waren 19 bedrijven voor de overall Sterkste Schakel 2018 genomineerd, verdeeld over 5 categorieën. De winnaar van elke categorie deed mee voor de overall eerste prijs. We hebben zilver met een gouden rand! Qlip in Zutphen ging ervandoor met de eerste prijs. Zij mogen zich een jaar lang de Sterkste Schakel noemen. Wij feliciteren Jan Bobbink en zijn team met deze schitterende prijs!

Nominatie door Sandton IJsselhotel Deventer

Voor de Sterkste Schakel 2018 zijn wij genomineerd door onze gewaardeerde relatie Miranda Bouwmeester van Sandton IJsselhotel te Deventer. Miranda dankjewel! Zo, die prijs hebben we binnen, en nu?

Klanten gelukkig maken

Wij gaan door met wat we elke dag doen. Klanten gelukkig maken met groen, bloem en decoraties voor elke gelegenheid en evenement.  Wij kunnen je goed helpen bij de inrichting van je woning of bedrijfspand. En zijn we gespecialiseerd in het aankleden van evenementen zoals beurzen, trouwerijen, bedrijfs-en privefeesten. Wil jij ook onze klantgerichtheid ervaren? Kom dan naar onze winkel aan de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp) of neem contact op met Joachime voor een vrijblijvende afspraak 0570-612273. Samen komen we tot het mooiste resultaat!