Florale arrangement TEFAF NY Fall 2017

TEFAF New York Fall 2017 is officieel geopend!

Voor het eerst in haar geschiedenis heeft TEFAF in het najaar 2016 en dit voorjaar 2017 succesvol de grote oversteek gemaakt naar New York. Vandaag was de officiële opening van TEFAF New York Fall 2017.  In nauwe samenwerking met architect Tom Postma zijn wij ook deze editie er weer in geslaagd om met diverse creatieve, florale arrangementen te verrassen en mensen de komende dagen te laten verwonderen.

Hangende frames vanuit het plafond

Witte orchideeën en dendrobium in reageerbuisjes gestoken, hangend in een ijzeren frames, vanuit de nok van het negentien-eeuwse beursgebouw met ijzeren kettingen bevestigd. Deze imposante kunststukken hangen boven de beursstands en zijn fantastisch mooi belicht waardoor ze naast de kunst de ware eye-catchers van de beurs zijn. De gangpaden worden opgesierd door grote staande, witte potten met witte en roze najaarsbloemen die de beursvloer de chique uitstraling geven.

Ten Kate in New York

Al meer dan een volle week zijn we bezig geweest met de opbouw van de decoraties op de beurs. We blijven nog even in New York voor de verversingen en voor eventuele extra decoraties in de beursstands. We zijn er bijzonder trots op dat ook deze editie van TEFAF New York tot dusverre voor ons succesvol is verlopen. Klik hier voor meer informatie over TEFAF New York.