Kerst bij ten Kate Deventer 2023

Kerst bij ten Kate: “A Touch of Sparkle”

“A touch of Sparkle” 

Een tijdloos thema, dat elk jaar weer terugkomt en nooit uit de mode raakt. “A Touch of Sparkle” draait om dat nostalgische kerstgevoel, maar dan met een schitterende twist. Het is stijlvol, chique  met een sprankelende magie…

In dit thema wordt het traditionele kleurenpalet van Kerst, met kerstrood, diep ossenbloedrood, goud en kerstgroen aangevuld met een vleugje glitter en glamour. Een subtiele toevoeging van sprankeling brengt een magisch gevoel in de klassieke Kerstsfeer. Waardoor elk moment nog specialer wordt.

In onze winkel vind je talloze fraaie kersthangers die passen in dit thema. Wat dacht je van kerstballen met een geoliede afwerking. Ze weerkaatsen niet alleen het licht voor een betoverende uitstraling. Maar geven jouw kerstboom ook een moderne twist. Natuurlijk mogen sprankelende lichtjes niet ontbreken! Onze winkel staat er dit jaar vol mee!

Natuur

Naast het tijdloze thema is dit jaar ook weer voldoende ruimte voor natuurlijke woonaccessoires. Paddenstoelen spelen hierbij een belangrijke rol. Vergeet de dennenappels, gevallen bladeren, besjes, boomschors en mos niet.

Stralende sterren

Laat jouw kerstboom stralen met  prachtige koperkleurige sterren. Ze voegen een warme, elegante glans toe aan jouw kerstsfeer. Voor een vleugje mysterie en betovering voegen wij decoraties in blauwe en paarse tinten toe. Of creëer een gouden kerstlandschap met onze glinsterende gouden kerstbomen.

Dus, bereid je voor om te genieten van het vertrouwde, maar met… “A Touch of Sparkle”

Uitnodiging!

Op 2 – 3 – 4 november is ons (kerst)huis open! Kom genieten van al het moois.

Laat je betoveren door de magie van kaarslicht op vrijdagavond 24 november tot 20:00. Een unieke shoppingervaring wacht op je. Tot vrijdag de 24e bij kaarslicht!