Word jij onze nieuwe collega?

Maak jij van jouw passie jouw werk? En word je onze nieuwe collega?

Bij ten Kate flowers & decorations werken we elke dag met veel passie, plezier, vakmanschap en de mooiste materialen om o.a. (sport) events en bruiloften te voorzien van de fraaiste groen- en bloemdecoraties. Dat kunnen we niet alleen en daarom zoeken wij jou!

Wie ben jij?

Ben jij enthousiast, flexibel en wil jij van je hobby je werk maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons team is plek voor een medewerker events en een medewerker voor onderhoud aan onze verhuurplanten. Affiniteit met de natuur, ervaring in onze branche en de waarde inzien van bijzondere producten is een pré. Je gaat werken aan projecten die niet altijd van 9 tot 5 uitgevoerd worden. Daarom ben je bereidt om enkele malen per jaar onregelmatig te werken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een B(E)-rijbewijs. Een groot of CE rijbewijs is ook fantastisch! Je bent flexibel, sociaal, representatief, stressbestendig én een echte teamplayer. Je ziet het werk liggen en neemt eigen initiatief. Fysiek sta jij ook je mannetje, wij verzorgen vaak prachtige grotere decoraties.

Wat ga je doen?

Evenementenmedewerker:
Wij verhuren bloemen en planten voor talloze grote en kleine events in het binnen- en enkele malen per jaar in het buitenland. Als evenementen medewerker ben je het aanspreekpunt voor het voorbereiden van de decoratie. En ga je mee bij het uitvoeren van de uiteenlopende werkzaamheden op locatie. Ook het retourhalen van de decoraties en het weer op de juiste plek terugzetten hoort daarbij.

Onderhoud verhuurplanten:
Jij zorgt ervoor dat onze planten altijd in topconditie zijn zodat ze het gehele jaar door verhuurt kunnen worden. Een enkele keer ga je ook mee op locatie. Deze functie is ook een uitdagende job voor een hovenier, die een klein uitstapje wil maken, maar wel binding met zijn vak wil houden.

Werktijden?

In principe zijn wij voor beide vacatures op zoek naar een fulltimer (4 of 5 dagen per week). Maar in overleg is veel mogelijk. Dus aarzel niet om te reageren als je minder wil werken. Als “medewerker onderhoud verhuurplanten” zijn jouw werktijden wel minder onregelmatiger dan die van de medewerker events. Voel je vrij om ook contact op te nemen als je eens van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden voor jou binnen ons bedrijf.

Contact?

Ben jij ook zo enthousiast over een van deze vacatures? En kun jij je vinden in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact op met Joachime via joachimehutten@tenkate-deventer.nl of per telefoon 0570-612273.