Voorjaar 2024 bij ten Kate

Het voorjaar komt eraan!

Terwijl de laatste glitters van de vloer worden opgeveegd, de dagen langzaam weer wat langer worden en de eerste bloembollen weer in de winkel liggen, zijn wij weer druk in de weer met het veranderen van de winkel! Het voorjaar komt er aan! We hebben zin in frisse kleuren en fleurige accessoires.

Wat een ruimte hé nu die kerstboom uit huis is! De collectie met grote groene planten is weer aangevuld. Een grote plant, bijvoorbeeld op stam, in huis kan een echte aanwinst zijn, maar het vergt wel wat extra zorg en aandacht om deze goed te laten groeien in een pot. Lees daarom hier onze tips over een aantal groene vrienden!

Ook is het tulpenseizoen weer begonnen!  De start van het snijtulpen seizoen wordt ieder jaar gevierd op de derde zaterdag van januari op de Dam in Amsterdam tijdens de “Nationale Tulpendag”. Een vaas vol met tulpen zorgt voor een echte vrolijke voorjaarssfeer, kom daarom met jouw vaas naar de winkel of ga verras eens iemand met een mooie bos tulpen.

In de winkel zijn dus weer nieuwe accessoires, planten en bloemen verkrijgbaar en we verwachten de komende weken nog meer leuke voorjaarsartikelen. We hebben alles in huis om uw interieur weer een frisse look te geven. Kom je langs?