Voorjaarsbloemen in buisjes

Voorbereidingen TEFAF 2018 in volle gang

De voorbereidingen voor TEFAF 2018 zijn weer in volle gang. Al weken zij we bezig om de mice en place te maken op ons bedrijf in Deventer en gisteren zijn we daadwerkelijk in Maastricht aangekomen om te starten met de opbouw. Ons eerste team van 4 mensen hebben we vooruit gestuurd. De komende week komen daar nog eens eenzelfde aantal bij. Tijdens de beurs werken wij vanuit onze mobiele binderij dagelijks met 18 mensen om de beurs en de stands van bloemen te voorzien en dagelijks te verversen.

TEFAF 2018

TEFAF is de beurs voor kunstliefhebbers uit de hele wereld. 275 van wereld’s meest toonaangevende galeries uit 20 landen presenteren werk van oude meesters en antieke kunstwerken. Maar ook een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst. Evenals sieraden en werken op papier. De officiele opening is op donderdag 8 maart en is alleen voor genodigden. De beurs gaat op zaterdag 10 maart voor het grote publiek open. In de week van 10 t/m 18 maart worden zo’n 75.000 bezoekers verwacht.

TEFAF Pronkstuk

De TEFAF staat naast de kunst ook bekend om het florale pronkstuk bij de entree. Het meest gefotografeerde object van de beurs. Uiteraard houden wij nog geheim wat het dit jaar gaat worden maar wij kunnen u verzekeren dat het weer alle verwachtingen overtreft. Wij van ten Kate zijn bijzonder trots om ook dit jaar weer van de partij te zijn en nodigen jou van harte uit om een kijkje te komen nemen. Je zult er geen spijt van krijgen.